Gold Euro Change

Tisztelt Látogatónk!
Örömmel tudatjuk Önnel, hogy megnyílt a Gold Euro Change Kft. pénzváltója, a 1075 Budapest, Károly körút 5. szám alatt, közvetlenül a Károly körút és Dob utca sarkán. Üzletünkre jellemző a vevőközpontúság, mert ügyfeleink fontosak a számunkra. Alkalmazottak képzettek és gyakorlottak, ez a garanciája annak, hogy ellenőrzött, érvényes bankjegyet válthatnak nálunk az ügyfelek.
 
Valutaváltását diszkréten intézzük legyen, akár kisebb, akár nagyobb tétel is. Nemcsak magánszemélyeket, de cégeket és iskolákat is kiszolgálunk. Üzletünk Budapest egyik legforgalmasabb szakaszán található, ezért közlekedés szempontjából jól megközelíthető. 

Áraink tájékoztató jellegűek! Az aktuális átváltási árfolyamokról kérjük érdeklődjön személyesen vagy telefonon!

 

Kedves Ügyfeleink!
5.000.000 forint vagy a feletti váltás esetén a Takarékbank Zrt. előzetes engedélye szükséges 2019 december 2-től. Ilyen esetben legyenek szívesek felhívni minket előzetesen egyeztetés végett.

Irodánkban 1 és 2 eurós pénzérméket is elfogadunk.

A valutaváltásra 5 ezreléket, de maximum 6,000 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Az árfolyamok a piac mozgásainak függvényében naponta többször is változhatnak ezért pontos árfolyamot személyesen a Gold Euro Change Kft. pénzváltó irodában tudunk Önnek adni a pénzváltási ügylet időpontjában vagy keressen bennünket telefonon a +36-70-940-55-02 számon!

Várjuk szeretettel Budapesten a Gold Euro Change Kft. pénzváltó irodájában!